Vicdani Bir Objektif Nedir?



Vicdani retçi, savaşa dinsel, ahlaki veya ahlaki sebeplerden dolayı karşı koyan biri. Birçok ülke vicdani retçileri tanıyor ve ulusal iyiliğe hizmet etmenin alternatif yollarını sunarak savaş dönemlerinde bunlarla başa çıkmak için tedbirler aldı. Hizmetin ulusallaştırılmış kayıt edilmesini gerektiren uluslarda, vicdani retçi, kayıt sırasında inançlarını açıklığa kavuşturmalı, böylece dava Seo hizmeti  geçirilebilir. Gözden geçirme kurulunun vicdani ret talebinin geçerli olduğunu tespit etmesi halinde, kişi askerlik hizmetinden muaftır.

Vicdani retçi geleneği yüzlerce yıldır var olmuştur. Birçok Hıristiyan mezhep, şiddeti ve savaşı reddediyor. Dostlar ve Mennonitler Cemiyeti, 1600'lerde ve 1700'lerde meydana gelen değişikliklerden ötürü bu iki tarikattı. Bu dinlerin mensuplarının vicdani reddinin bir sonucu olarak, hükümetleri resmi bir işlem sistemine duyulan ihtiyacı fark etmeye başladılar. Birçok ulusal hükümet, askeri hizmet sistemlerinde vicdani retçileri içerir ve inançlarını yerine getirmek için düzenlemeler yapar.

ilan
İki tür vicdani ret var. İlk tip vicdani retçi, savaşan bir pozisyonda hizmet etmek istememektedir. Bu durumda, eğer bireyin hizmet etmesi gerekiyorsa, kendisine savaşmak için bir destek pozisyonu atanır. Diğer durumlarda, vicdani retçi her türlü askeri hizmeti reddeder, çünkü dolaylı olarak bile savaşa katkıda bulunmak istemez. Ulusa bağlı olarak, bu vicdani retçi kendi inançlarının bir sonucu olarak hapis cezasına çarptırılabilir. Bununla birlikte, bu bireylerden çalışma ekipleri, yaşlı yardımcıları ve tıp meslekleri gibi topluluklarına fayda sağlayacak pozisyonlarda hizmet etmeleri daha yaygındır.

Mutlak pasifizm mutlaka bir vicdani retçi için gerekli veya beklenmez. Birçok vicdani retçi, örneğin, ihtiyaç duydukları zamanlarda Kurumsal Seo savunmaya tamamen isteklidir. Ancak, vicdani retçiler savaşın kabul edilebilir bir insan davranışı olmadığını veya savaşın toplumsal sorunları çözmeyeceğine inanırlar.

Vicdani ret davası gözden geçirilirken, genellikle dini, sosyal ve politik ilişkilerden bahsedilecektir. Hükümet, kişinin iddiasının geçerli olmasını ve vicdani retçi statüsü talebinin, belirli bir savaşa ya da kişisel çıkarlara karşı siyasi muhalefete tepki olarak yapılmamasını istemektedir. Sınav, bireyin, askerlik hizmetine karşı vicdani ret iddiasıyla uyumlu bir yaşam tarzı olup Seo uzmanı  belirleyecektir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Öpüşme Kuzenleri Nelerdir?

Koagülasyon Cascade nedir?

Koagülasyon Faktörleri Nelerdir?