Koç ve Sağlık



Koç sağlığı sorunları kafa ile ilgili olacaktır, bu nedenle nevralji, göz rahatsızlıkları, diş ağrısı vb.

Koç ve Sağlık
1 Koç ve Sağlık
Koç sağlığı için 2 Bach çiçek
Koç sağlığı için 3 Fitoterapi
Koç sağlığı için 4 Fiziksel egzersiz
Koç sağlığı için 5 Beslenme
Koç ve Sağlık
Kuzey yarımkürede Koç burcunun Seo hizmeti  ile bahar dönemi başlıyor, enerjinin bozulması doğada gözüküyor ve hepsinin canlı olduğu görülüyor. Koç böylelikle bir başlangıcı kabul eder, enerjinin güçlü tezahürü kış dinlendikten sonra yeni bir aktif dönem oluşturur. Bu dönemde doğada doğanlar yaşamın bu “patlaması” nın özelliklerini barındırırlar.

Koç yeni bir şey başlatmak için cesareti temsil eder. Bir kez karar verdikten sonra, kayıt olmak için kimseye ihtiyacı yoktur, o yalnızdır. Yani, fikir zaten başladıktan sonra onu bitirmesini istemeyin, bunun için ve daha sabit bir insan Boğa ya da Oğlak gibi çıkacaktır. Koç zaten başarmak için başka bir hedef hakkında düşünüyor.



Koç güçlü bir karakterle ilişkilidir ve işleri hızlı bir şekilde elde etmeye kararlıdır, bu çok enerjik bir işarettir. Koç'ta enerjiyi yönlendirmeyi öğrenmek için bir öğretim olacak. Kafasına çarptıklarında (Koç, büyük bir kemiğe sahip bir koç olarak temsil edilir) inatçı bir şekilde başının patlayabileceği bir şeye karşı. Perspektif olmaması, bu işaretin bir hizada olmaması, tekrarlamadaki tekrarlamanın yansıma olmaması nedeniyle başka bir şeydir.

Koç işareti Burç, beyin kafatası, yüz baş adamı kuralları ve gözler bu işaretin yönetimindedir altındadır. Hastalıklar bu bölgelerin ile ilgili olacaktır göz, diş ağrısı ve şişme, baş ağrısı sonra nevralji, serebral tıkanıklığı, baş dönmesi ve koşullar üretilebilir.

Bu yapıdaki temeli yığılan ve Koç Kurumsal Seo   yönetilir hastalıklara yol açabilir kanalize şekilde kullanılmadığı takdirde, işareti ile bağlantılı durumları gelişebilir ki genelde kompulsif olduğunu.

Koç sağlığı için Bach çiçekler
Çiçek Özleri veya Bach Çiçekleri içinde, Koç'da en yaygın olanı, hiç kimseyi beklemedikleri için Sabırsızlık ya da Impatiens'tir. Açık bir fikre sahip olduklarında, başkalarının onu takip edip etmediği umurunda değil, o hedefe ulaşmak ve ŞİMDİ mümkün olmak ister.
Genellikle ihtiyaç duydukları bir başka özü, Kestane Tomurcuk veya Kestane Tomurdu, çünkü sıklıkla, hatalarından ders almazlar.

Holly ya da Holly, böyle bir patlayıcı karakteri önlemek ya da iyileştirmek için ideal olacaktır.

Koç sağlığı için fitoterapi
Fitoterapiye gelince, her zaman rahatlatıcı bitkilere başvurmak zorunda kalacağız çünkü bu fazla enerji onları yok edebilir. Yani Melisa, Azahar, Valeriana veya Pasiflora gibi bitkiler harika bir şekilde otururlar.

Koç sağlığı için fiziksel egzersiz
Gerilim deşarjı olduğu için de çok iyi çalışırlar. Bireysel sporları sevme eğilimi gösterirler ve eğer mümkünse kendini geliştirme (atletizm, dağcılık vb.) Düşünürler.

Koç sağlığı için beslenme
Diyetle ilgili olarak, en çok ihtiyaç duydukları şey emirdir, çünkü onlar dürtü ile hareket ederler ve bir fikre sahip olduklarında herkesi ve her şeyi unuturlar. Bu besinler agravarles veya onlara zaten Seo uzmanı  baş ağrılarına neden olabilir gibi onlar ağır alkol ve heyecan verici gıdalardan sakınılmalı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Öpüşme Kuzenleri Nelerdir?

Koagülasyon Cascade nedir?

Koagülasyon Faktörleri Nelerdir?