Öpüşme Kuzenleri Nelerdir?



Öpüşme kuzenleri bir İngiliz deyimidirBu genellikle bir şekilde birbirine benzeyen iki veya daha fazla şeyi ifade eder, ancak belirsiz ya da uzak bir şekilde. Bu deyim muhtemelen iki uzak akrabanın evlenip bir aile kurduğu kuzen evliliğinden gelmektedir. Bazı kültürlerde, popüler inanç, uzun zamandır akrabalığın genetik etkilerinden dolayı, bir ilişkile evlenme pratiğinin, fiziksel veya zihinsel engelli çocuklarla sonuçlanabileceğini ileri sürmüştür Seo hizmeti Kuzen evliliğinin kabul edildiği kültürlerde, genellikle, ilk kuzenler arasındaki evlenmelerden kaçınılması gerektiğine inanılır, çünkü ortaklar, sağlıklı yavru üretmek için birbirleriyle çok yakından ilişkili olabilir. Bununla birlikte, ikinci, üçüncü ve hatta daha uzak mesafelerdeki kuzenler arasındaki evlilikler sıklıkla onaylanır, bu yüzden kişinin uzaktaki kuzenlerine "kuzenleri öpmek" olarak tanımlanabilir, çünkü

Kuzenler arasındaki evliliğin dünya çapında uzun bir tarihe sahip olduğuna inanılmaktadır. Tarihsel olarak ve hatta bugün, güçlü aileler ailenin statüsünü ve varlıklarını korumak için kuzen evliliğini kullandılar. Aynı ailenin iki üyesi arasındaki evlilik, ailenin zenginliğinin aile içinde kalmasını sağlama eğilimindedir. Aristokrat ailelerde kuzen evliliği, aile kanınının algılanan kontaminasyonunu önlemenin bir yolu olarak uygulanmaktadır.

ilan
Kuzen evliliğinin uygulanması, ABD'nin bazı bölgelerinde büyük ölçüde çatırdandı ve hatta yasadışı olsa da, diğer Batı ülkelerinin çoğunun, kuzenler arasında, hatta kuzenler arasında bile evlenme pratiğine izin verdikleri bilinmektedir. İlk kuzenlerin evliliğine karşı Kurumsal Seo tabuların, 19. yüzyılın ortalarından başlayarak, akrabalığa bağlı doğum kusurlarının ilk korkularının kamu bilincinde ortaya çıkmaya başladığına inanılmaktadır . Bununla birlikte, modern genetiğin ortaya çıkışıyla , araştırmacılar, ilk kuzen ebeveynlerinden doğan çocuklarda doğum kusurları riskinin genellikle düşük olduğunu, 35 ila 40 yaşından büyük, ilişkisiz ebeveynlerden doğan çocukların doğum kusurlarıyla karşılaştırılabilir olduğunu keşfediyorlar. .

Bazı araştırmacılar öpüşen kuzenler arasındaki evliliklerin türler için bir bütün olarak genetik faydaları olabileceğini ileri sürmek için şimdiye kadar gitmişlerdir. İzlandalı bir çalışma, kuzenleri öpmekte olan ortakların genellikle daha fazla çocuğa sahip olma olasılığının bulunduğunu tespit etmiştir. Bu çocuklar daha sağlıklı olma eğilimindedirler ve ilgisiz çiftlerin çocuklarından daha fazla çocuk sahibi olurlar. Araştırmacılar bunun gerçekleştiğine inanmaktadır çünkü belli bir akrabalığı seviyesi fetüsün sağlıklı gelişimini sağlamaya yardımcı olur. Kuzenleri öpen çiftler de hayatlarında daha erken evlenip, daha önce çocuk sahibi olmaya başlayabilirler.

Bazıları, tarihsel olarak, çoğu evliliğin kuzen olan ortaklar arasında olduğuna inanmaktadır. İlk kuzenlerin evliliği Batı'nın bazı Seo uzmanı çatlamış olsa da, daha çok uzaklaşan öpüşme kuzenleri arasındaki evlilikler, daha çok kabul edilir olarak kabul edilir.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Koagülasyon Cascade nedir?

Koagülasyon Faktörleri Nelerdir?