Verimlilik nedir:



Verimlilik, bir etki elde etmek için bir erdem ya da fakültedir . Ayrıca, bu etkinin elde edildiği eylemdir . Kelime verimliliği Latin kökenli etkilidir .
Kelime verimliliği birkaç bağlamda kullanılabilir. Seo hizmeti  etkinlik yönetim doğru kullanımı anlamına gelir ve en az bir hedef için kaynak miktarı ya da burada daha fazla hedefler ile aynı ya da daha az kaynak ile ulaşılır.


Verimlilik ekonomisi 2 şekilde görülebilir, ilk yapmak kaynakların kullanılmasıdır yukarı oluşturan bireylerin ihtiyaçlarını ve isteklerini karşılamak için bir toplum ya için gerekli kaynakların minimum miktarı kullanıyor kar veya amaç elde etmek için üretim.

Fizik alanında, fiziksel verimlilik , bir süreç veya cihazda elde edilen enerjiye kıyasla yatırılan enerjiyi ifade eder. Ek olarak, insanın günlük faaliyetlerini yerine getirme kabiliyetine fiziksel yeterlilik gözlenir, ve boş zamanlarında kullanılmak üzere yeterli miktarda enerji ile, bu durumda fiziksel verim; zihinsel çevikliği ve duygusal istikrarı çekebilen bir insan.

eğitim alanında, terim ayrıca gözlenmektedir terminali verimliliği o verir üzere öngörülen süre içinde yani normal bir eğitim seviyesini tamamlayan öğrencilerin yüzdesini, biliyorum.

Ayrıca, enerji tüketimini azaltmak için insan tarafından yapılabilecek eylemler ya da uygulamalar, enerji verimliliği olarak bilinen şeydir, sorumlu davranışı benimsemenin, maliyetleri düşürmenin ve çevresel sürdürülebilirliği teşvik etmenin bir yoludur.  

Sonuç olarak, verimlilik , sonuç elde etmek veya belirlenen hedeflere ulaşmak için mevcut kaynakların doğru kullanımıdır. 

Verimlilik ve etkinlik
Verimlilik terimi verimlilikle karıştırılır ve her ikisi de Kurumsal Seo   tamamen farklıdır. Verimlilik , kaynakların uygun kullanımını ve elde edilen sonuçları gösterir, bunun yerine etkililik , bir kişinin amaçlarına veya hedeflerine ulaşma becerisidir.

Bazen etkili ve tersi olmadan verimli olabilir bir kişi, yani istediğini elde etkili ama normalden daha Seo uzmanı kaynak kullanıyor bu yüzden verimli değildir çünkü. Bu noktaya gelince, ideal, bireyin etkili ve verimli olması, kaynakların doğru kullanımı altında önerilenleri başarmasıdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Öpüşme Kuzenleri Nelerdir?

Koagülasyon Cascade nedir?

Koagülasyon Faktörleri Nelerdir?