"Vergi ve Harcama" ne demektir?



Vergilendirme, dünyanın neredeyse tüm bölgelerinde uzun bir tarihe sahiptir. Bununla birlikte, ifade vergisi ve harcaması, politik bir tartışma sırasında kullanıldığında güçlü duygular doğurabilir. Bu şekilde, terminoloji Seo uzmanı genellikle pek çok vergi politikasını gereksiz hükümet harcamaları olarak reddeder . Daha tarafsız bir tanım olarak, bu terim bir hükümetin vergileri uygulama ve bu toplanan ödemelerin bir bölgeyi yönetmesine yardımcı olmak için kullanabilme yeteneğine de işaret edebilir.

Genel olarak, vergiler, bir bireyin veya daha büyük bir kuruluşun bir bölgenin yönetim organına ibraz etmesi gereken mali ödemeleri gerektirir. Bu miktarlar genellikle parasal karlar veya kar için satılacak ürünlere konulur. Vergi ve politik açıdan nesnel Seo hizmeti bir terim olarak harcama, bir hükümetin vergi topladığı ya da harcadığı yolları açıklar. Kamu ya da yol inşaatı, sosyal hizmet kuruluşları için finansman, devlet borçları ödemeleri ve bazı devlet çalışanları için maddi tazminat gibi projeler, vergi ve harcama gücü ürünlerinden bazılarıdır. Amerika Birleşik Devletleri'nde, ülkenin genel refahı için vergi izni Amerikan Anayasasında Vergi ve Harcama Maddesi tarafından verilir.

Franklin Roosevelt'in Amerikan başkanlığından bu yana vergi ve harcama daha çekişmeli bir lingo haline geldi. 1930'ların gazetesi başyazıları kontrol dışı hükümet harcamalarını kınadı ve hükümetin yüksek vergiler için şişirilmiş isteklerini suçladı. Takip eden yıllarda, birçok benzer suçlama, sözde vergi ve liberal harcamaları hedeflemiştir.

ilan
Eleştirmenler, pek çok politikacının gereksiz hükümet projelerini finanse etmek için vergileri yükseltmeye destek vereceğini iddia ediyor. Hükümet vergilerinin ve harcamalarının iddia edilen yaygın bir sonucu, domuz-fıçı projelerine yapılan yatırımlar ya da yalnızca bir politikacının seçmenlerinin seçkin üyeleri için maddi yarar sağlaması için finanse edilen harcamalardır . Devlet harcamalarının aşırıya kaçmasının bir başka sonucu da, bölgenin genel borçlarındaki artış ve bütçe açığı yaratmasıdır . Bu borç, daha yüksek vergi ile ödenmelidir, bu da sürekli bir vergi ve harcama döngüsü yaratır. Son olarak, eleştirmenler vergi ve harcamanın daha büyük, daha müdahaleci ve daha az yönetilebilir bir hükümet sistemi oluşturabileceğini iddia ediyorlar.

Birçok teorisyen, vergi ve harcamaların iddia edilen olumsuz yönleri için çözümler önerdi. Bir yaklaşım, hükümet harcama seviyelerini basit bir şekilde düşürmek ve dolayısıyla vergileri düşürmektir. Bazıları, düşük devlet harcamasıyla birlikte vergilerdeki geçici artış, bölgelerin bütçe açığından bütçe fazlasına geçmesine yardımcı olabilir. Başka bir teklif , felsefenin harcanması ve vergi iadesinin tersine çevrilmesini içerir. Diğer bir deyişle, bir hükümet, vergi mükelleflerinden para toplamadan önce kendi varlıkları ile kendi yatırımlarına bir ödeme yapmalıdır. Dünya genelinde daha fazla bölge mali krizle karşı karşıya kaldıkça, Kurumsal seo tartışmalar ve vergilendirme standartları ile ilgili yasalar devam edecektir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Öpüşme Kuzenleri Nelerdir?

Koagülasyon Cascade nedir?

Koagülasyon Faktörleri Nelerdir?