Veraz nedir?



As gerçek adayı uyuyor veya gerçeğe uygun neyi ya hep, onun sözleri, fiil veya eylemlerde gerçeğe sadık olan kişi . kelime, gibi, Seo uzmanı Latin gelen bir sıfattır Verax , verācis .

Gelen medya , çoğu zaman tüm bu gerçeğe atıfta gerçek ve doğrulanabilir, otantik ve gerçek bilgi veya haber . Örneğin: "Gazeteciliğin temel direklerinden biri doğru bilgidir".


Haberlere de bakınız .

dürüst için eşanlamlılar bir şeyin gerçeği atıfla kullanıldığında, Seo hizmeti otantik gerçek, doğru veya doğru ve samimi, dürüst ve açık sözlü bir kişiye atfen kullanıldığında. Zıtlıklar ise yanlış, belirsiz veya sahtekâr olurdu.

İngilizce'de , doğru sözcük İngilizce'ye doğru ya da  veraciou s olarak tercüme edilebilir . Örneğin: " Doğru bir cevap istiyorum" (Doğru bir cevap istiyorum). Kurumsal seo

Doğrusu mu göreceksin?
Önemli , biz karıştırmamalıyız doğrudur , sıfat: "gazetesi gerçek ve dengeli bilgiler vurgulayan tanınıyordu"; ile size bkz bunun konjuge fiil gösterge ikinci tekil şahıs geleceği görmek olan: "Paula ayrılmadan önce göreceksiniz eğer bilmiyorum"

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Öpüşme Kuzenleri Nelerdir?

Koagülasyon Cascade nedir?

Koagülasyon Faktörleri Nelerdir?