Obstinat nedir:



İnatçı başvurmak için bir sıfat , inatçı kalıcı, sürekli ve inatçı bir kişi . İnatçı son, Latin kökenli "obstinatu" dur .

İnatçı sonun, bireyi iki farklı bağlamda karakterize etmeyi sağlayan iki karşıt anlama sahiptir; bu, onu geliştirmek istediği özelliğe bağlıdır. Seo hizmeti   Olumlu bir şekilde , obstinanın ifadesi, ısrar eden bir kişiye, açık hedefleri olan ve yol boyunca ortaya çıkan zorluklara rağmen onlara ulaşana kadar pes etmeyen bir kişiye işaret eder, örneğin: "İskender, şirkete her gün çalıştığı, çalıştığı ve çalışmalarını bugüne kadar sürdürdüğü "bu pasajda, bireyin şüphesiz, inatçı bir insanın hedefine ulaşması için mücadele ettiği şüphesiyle teyit edilebilir.


Bunun yerine, içinde bir negatif anlamda bir kişinin bir fikri olduğunda, inatçı yanlış olmasına rağmen olduğu, bunun aptalca ve inatçı bir kişidir, örneğin, bir anne kızı çok muhtemeldir uyarıyor o gün Yağmur yağar ve bu Kurumsal Seo  nedenle, paragua alınmalı, inatçı kız annesine uymadı ve eve ıslak ve soğuk bir şekilde geldi.


İnatçının eşanlamlıları: Seo uzmanı inatçı, inatçı, kaprisli, sebat eden, inatçı, diğerleri arasında. Buna karşılık, zıtlar: esnek, hayırsever, zayıf, itaatkâr, uysal, vb.

İngilizce inatçı kelime "obstinate " dir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Öpüşme Kuzenleri Nelerdir?

Koagülasyon Cascade nedir?

Koagülasyon Faktörleri Nelerdir?