Koç burcu uyumluluk



Koç'un zodyakın diğer belirtileri ile uyumluluğunu incelerken, dürtüsünü ve bireysel alan ihtiyacını dikkate almalıyız.

Koç burcu uyumluluk
Koç ile Koç Burcu 1 Uyumluluk
2 Koç burcu Boğa Burcu ile uyumluluk
Burcu Burcu İkizler ile 3 Uyumluluk
4 Burcu Koç Kanser ile Uyumluluğu
Burcu Koç ile 5 Uyumluluk
6 Burcu burcu Başak ile Uyumluluk
7 Terazi burcu Seo hizmeti  ile Uyumluluk
Koç burcu ile Koç Burcu 8 Uyumluluk
Koç Burcu burç ile uyumluluk 9 Uyumluluk
Koç Burcu Oğlak ile 10 Uyumluluk
11 Koç burcu Kova Burcu ile uyumluluk
12 burcu burç burcu balık burcu ile uyumluluk
Doğum haritasındaki Koç'un ne kadarının bulunduğunu bilmek ve sadece güneş işareti ile yönlendirilmek uygun değildir. Bazen biz Kova, örneğin, henüz Koç ve işareti sadece güneşi, en fazla 2 veya 3 gezegen var olur. Bu durumda, Kova'yı ilgilendiren her şeyi okumak da uygun olacaktır.

Aşağıda açıklanmış olan işaret çiftlerinde, böyle bir işaretin böyle bir işaretin iyi ya da kötü olduğunu söylemek kadar basit olmadığı görülmektedir. Birçok durumda, bu farklılıklar onları tamamlayıcı yapar. Bazılarında, belirli işaretler arasındaki açık yakınlıklar onları durgunlaştırabilir ve gelişemez.



Bu uyumluluk, duygusal çiftler, iş ortakları için ... ya da doğum haritasının Gezegenlerinin farklı İşaretlere düşmesinden beri kendimizdeki parçalar arasındaki farklılıkları bile bilmemiz içindir.

Koç ile Koç Burcu uyumluluk
Bilinçsizce anlaşılmaktadır, ancak çiftin istikrarı eksik olacaktır. Verilen zamanlarda, onlar coşku ve coşkuyla enfekte olacaklar, ancak diğerleri kafa kafaya çarpışabilirler. İki liderleri aynı grupta birleştirmek kolay değildir.


Dövüşler ve kavgalar onlarla birlikte gider çünkü ötekiler tarafından istila edildikleri anda tepki verirler, ama öfkeyi serbest bıraktıktan sonra hızla yollarına dönebilirler.

Koç burcu Boğa burcu ile uyumluluk
Zodyak yolculuğunda, Boğa Koç'un "imprudence" dan doğar. Toros, Koç'u yalnızca boşlukları açmak ve harekete geçirmekle kalmayıp, aynı zamanda Koç'un büyük fikirlerini yerleştirmek ve somutlaştırmak için de gerekli olduğunu öğretir.

Bu nedenle, başlangıçta yanlış davranmaları, çünkü motivasyonlarının neredeyse tam tersi olması mümkündür. Ancak, her ikisi de birbirinden çok şey öğrenebilir. Çaba ve katılım gösterirlerse, birbirlerini tamamlayıcı bir çift oluşturabilirler.

Burcu Burcu ile İkizler Uyumluluğu
İkizler havasıyla Koç'un ateşini yayıyor. Birlikte iyi bir çift oluştururlar. Her ikisi de aktif, dışadönük, neşeli, eğlenmeye istekli, kendiliğinden ...

Olabilecek tek dezavantajı, durmadıklarıdır ... Yapacak çok şey var! Birlikte, her ikisi de her zaman yeni motivasyonlar ve yurtdışındaki turistik yerler bulacağından, istikrarlı bir yapı oluşturmaları çok zor olacaktır.

Kanser Kanser işareti uyumluluk
Kanser çok duygusal iken, Koç duyguları anlamıyor. Her ikisi de projelerin iyi başlatıcılarıdır, ancak Koç hedefler ve etkililik hakkında düşündüğünde, Kanser ne hissettiğini ve diğerlerinin üstünde nasıl endişe duyduğunu düşünüyor.

Bu birlikte yaşama ilk önce kolay Kurumsal Seo   . Koç'un dürtüsel saldırganlığı, Kanser duyarlılığını fazlasıyla etkiler; kolayca incinebilir ve unutmayabilir ...

Koç burcu Leo ile uyumluluk
Ateşle ateş ve farklı burçlar işaretine ek olarak: çekicilik garantili. Kişinin kişisel gücü diğerinin kişisel gücünü motive eder. Özellikle çalışma kamplarında birlikte olmak çok kolay.

İşbirliği, her birinin bireysel alanlarına saygı duymaları koşuluyla çok mümkündür. Sevgi ve cinsiyette karşılıklı heyecan var.

Burcu burcu Başak ile uyumluluk
Başak bir Dünya işareti ve değişebilir. Koç ateş ve kardinal bir belirtisidir. Başak çok şeylere uyum sağlama yeteneğine sahip, ancak dinlenmeyen ve sadece en acil olanı gösteren bir Koç'a nasıl adapte edilebiliyor?

Koç, Başak'ın tüm detaylarda neden durduğunu anlamıyor. Uzun mesafe bu iki işareti ayırır.

Koç burcu Koç burcu ile uyumluluk
Burada bir şok olur çünkü onlar tam tersi işaretlerdir. Koç, Öz'e odaklanırken, Terazi, yanındaki kişiyi unutmaz. Terazi, Kendinizi tamamladığınızı hisseder; Koç kendini ötesini görmeyi zor bulur.

Karşılaşma ve anlaşmazlık anları. Ancak, her ikisi de bağlılık ile zenginleştirilebilir ve şunları yapacaktır: Terazi, Libra'dan eylemlerinin başkaları üzerinde bir etkisi olduğunu öğrenebilir ve Terazi, Koç'un, diğerlerinin kendinden daha önemli olması gerekmediğini öğrenebilir.

Burcu Akrep ile uyumluluk
Pluto'nun dışında, Scorpio'nun Mars olan ikinci bir yöneticisi vardır. Bu anlamda Koç ile afinite var. Fakat tam da bu yüzden mücadeleye katılabilirler.

Ek olarak Akrep, duygulara dönüşen bir su işaretidir ve Koç bundan çok uzaktır. Birlik, tutkulu bir ilişkiyi kışkırtıyor, ancak Koç Akrep'in neden bu kadar ısrar ettiğini ve hatta bazı şeyleri takıntılı olduğunu anlamıyor.

Burcu Koç burç ile uyumluluk
Cesaret, canlılık, macera bu birlikte çok elverişli. Motive olurlar, severler, çekerler ve birbirlerini anlarlar.
Yay burcu, Koç'un aksiyon ve cesaretle hızla bir araya getirdiği uyarıcı bir bilgi getiriyor. Koç burcu Yay burcu, Yay burcu Koç'un arzularını harekete geçiriyor.

Koç burcu Oğlak burcu ile uyumluluk
Her ikisi de hedefler açısından düşündükleri ile birlikte kardinal işaretlerdir. Ancak, Koç bu noktayı ihmal ederken, Oğlak pratiklik dikkate alır.

Koç, Oğlak'tan, şeylerin olgunlaşmasına ve kendisini hevesle başlattığı projeleri tamamlamaya duyduğu ihtiyacı öğrenebilir. Koç'un dinamizmi sayesinde Oğlak ölü durumlarında kalmayacak. Koç geleceğe bakar, Oğlak geçmişten öğrenir.

Koç burcu Kova burcunun uyumluluk
Kova, Koç için iyidir, ancak bazen Koç'un ihtiyaç duyduğu eylem özgürlüğünü engelleyen belirli entelektüel formlara odaklanır.

Bu iki işaret başlangıçta uyumludur. Kova Seo uzmanı  Koç'un gitmesi için attığı yenilikçi fikirleri ortaya koymaktadır.

Burcu Burcu Balık burcunun Uyumluluğu
Koç, zodyakın başlangıcı iken, Balıklar sonudur. Aslında, bir bireysellik (Koç) doğumu, Balıkların ayrımsız ve yaygın enerjisinden gelir.

Bu onları, birbirlerini anlamak ve birbirlerini bulmak için kolay olmadıklarını kesinleştirir. Koç dünyaya çıkıyor ve göze çarpıyor, Balık dünyadan uzaklaşıyor ve kayboluyor.

Koç, dürtüsün bizi çıldırtıyor ama bizi canlı hissettiriyorsun!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Öpüşme Kuzenleri Nelerdir?

Koagülasyon Cascade nedir?

Koagülasyon Faktörleri Nelerdir?