İnanç nedir?



inanç bir olan şeye ya da birine ilişkin olarak toplam inanç veya assent hissi , ve bu şekilde, onlar inandığı gerçeği kanıtlamak için delil ihtiyacı üzerinde görünür. Bu sözcük , 'sadakat', 'sadakat' anlamına gelen Seo hizmeti   Latin fidelerden gelir.


Gelen dini pratik , inanç esastır. Öyleyse inananların mutlak gerçekleri kabul ettikleri din tarafından yayılan ilkeler olarak kabul ettikleri inancı altındadır: Yüce varlığa olan inanç ve ilahi iradesine boyun eğme. Bu anlamda Hıristiyan dini ve İslami, doktrinine mutlak itaat gerektiren bir inancı savunmaktadır.

In Hıristiyanlığın , kendi payına, inanç üç teolojik erdemlerin esastır. İçinde Kilise tarafından önerilen Tanrı'nın açığa çıkması inancına dayanır. Böylece, Tanrı'ya iman etmek onun varlığına, tümgüçlülüğüne, her şeye kadirliğine ve her şeyi bildiğine inanmaktır; İncil'in sözüne ve İsa Mesih'in öğretilerine inanmaktır. Diğer iki teolojik erdem ise umut ve hayırseverliktir.

İnanç, üzerinde Öte yandan, bu da eşanlamlı ile din veya kült İslam inancına, Hıristiyan inancının:. Ayrıca inanç, bir dinin inanç seti olarak adlandırılır, bu durumda doktrine eşittir.

İnanç , bir şeye veya birisine tam güven Kurumsal Seo  duymak anlamına da gelir : "Politikacıların dünyanın sorunlarına bir çözüm bulacağına inancım var."

Ayrıca, inanç, bir kimseye ya da bir kimseye, onu doğrulayan kişinin otoritesine, şöhretine ya da itibarına verilen güvenilirliği ifade eder: "Bakan, müzakerelerin iyi bir vadeye geleceğine inanç duyduğunu söyledi."

Son olarak, bir inanç da, bir şeyin gerçekliğini belgeleyen ve yalnızca yetkili kamu görevlileri tarafından verilebilecek bir belgedir: tekdüze inanç, yaşam inancı.

Hatalar
Baskı alanında, erratum bir kitapta gözlemlenen hataların listesi olarak adlandırılır. Bu şekilde, kitabın sonunda ya da başında, okuyucuyu her bir durum için okumaya yönelik olarak yapılması gereken değişiklikler hakkında bilgilendirir.

Ayrıca bkz . Errata Ücretleri .

Kamu inancı
Bir kamu inancına, kamu makamlarına (noterler, noterler, konsoloslar ve mahkeme katipleri, mahkemeler ve diğer resmi kurumlar) atfedilen meşru otorite denir. .

Hayatın inanç
Yaşam inancı, bir kişinin varlığının ve yaşamının onaylandığı, meşru olarak yetkilendirilmiş bir yetkili tarafından verilen bir sertifikadır. Özetle, "hayatın inancını ver" ifadesi, bir insanın uzun zaman önce birisinin önüne getirdiği varlığın hareketine gönderme yapmak için kullanılır: "Sonunda Orlando hayatın inancını verdi."

İyi niyet ve kötü niyet
Hukukta, iyi bir dürüstlük olarak, dürüst ve dürüst bir davranışın parametrelerine göre, bir hukuk konusunun ayarlanması gereken davranış kriteri olarak adlandırılır. Öte yandan, kötü inanç, birinin iyi davranıp Seo uzmanı sahip olduğu veya sahibi olduğu kötülük ya da ihanet anlamına gelir.

İnançla İfadeler
İyi niyetle : şüphesiz, kesinlikle, kesinlikle anlamına gelen bir ifadedir.
Hıristiyan, iyi bir beyefendiye, benimkine : Benim söylediklerimin doğru olduğunu temin etmek için kullanılan ifade.
İyi niyetle : naiflikle veya kötülük olmadan demektir.
İman verin : bir noterin kamu inancını kullandığını gösteren ifade. Ayrıca görülen bir şeyin gerçekliğini sağlamak için kullanılır.
İyi niyetle : söylenen veya yapılan şeyin gerçekle ve samimiyetle yürütüldüğünü vurgulamak için kullanılan ifade.
Kötü niyetle : kötülük ya da aldatma ile ne yapıldığını ya da söylendiğini belirtmek için kullanılır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Öpüşme Kuzenleri Nelerdir?

Koagülasyon Cascade nedir?

Koagülasyon Faktörleri Nelerdir?