İklim değişikliği nedir?



Gibi iklim değişikliği , bölgesel veya küresel hava modifikasyonu dikkate önceki iklim tarihi dersi doğrulanabilir seviyesi denir.

Bu anlamda bir iklim , bir yeri karakterize Seo hizmeti  atmosferik koşulların kümesidir. Bu nedenle, son yıllarda, söz konusu bölgede sunulmuş olan istatistiki değerler dikkate alınarak belirlenir.


Dolayısıyla, bir iklim değişikliği , daha sonra, uzun bir süre boyunca kaydedilen iklimin ortalama durumunun değişmesidir. Diğer taraftan değişiklikler, farklı ölçeklerde meydana gelir ve sıcaklık, yağış, atmosfer basıncı, bulutluluk, nem vb. Gibi tüm meteorolojik parametreleri etkiler.

İklim değişikliği için, öncelikle bağlı olabilir doğal nedenlerle , ikinci olarak, bu tür atmosferik nem veya okyanus akıntıları gibi ve insan kaynaklı faktör insan faaliyetlerinin iklim koşullarına etkiye sahip bu şekilde, yani gezegen ya da belirli bir bölge.

Bu anlamda, insanoğlunun belirleyici bir şekilde ve özellikle son yüzyılda iklim değişikliğini ortaya çıkaran faktörler kümesinde etkili olduğu tespit edilmiştir . Ormansızlaşma, sanayi ve sera gazı emisyonları gibi faaliyetler, yüksek enerji talebi ile birlikte, geçtiğimiz yüzyılda karasal dünyanın genel bir ısınmasının gözlemlenmesinin anahtarı olmuştur.

Göre için IPCC ( Hükümetlerarası İklim Değişikliği Paneli ) ve İklim Değişikliği Birleşmiş Milletler Çerçeve Sözleşmesi (BM) terimi, iklim değişikliği  izleyen bir iklimde meydana geldiğini modifikasyon başvurmak uygulandığında sadece doğru İklimin doğal değişkenliğini eklememiz Kurumsal Seo   insan faaliyetinin doğrudan ya da dolaylı olması.

Öte yandan, küresel ısınmanın iklim değişikliği ile karıştırılması doğru değildir . Birincisi, sera etkisinden kaynaklanan, yani atmosfere kirletici gazların emisyonunun neden olduğu Dünya'nın ortalama sıcaklığındaki artışı göstermektedir. Bu sayede hem küresel ısınma hem de sera etkisi, Seo uzmanı değişikliğini etkileyen faktörlerden sadece birkaçıdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Öpüşme Kuzenleri Nelerdir?

Koagülasyon Cascade nedir?

Koagülasyon Faktörleri Nelerdir?