İhmal Nedir?



İhmal  ,  ihmal veya bir yükümlülüğe uyulmamasıdır . İhmalkar davranış, birey veya üçüncü taraflar için risk içerir. Kelime ihmal Latin kökenli "ihmal" dir.

Yukarıdakilere atıfta bulunularak, ihmalkar davranışların, meydana gelebilecek sonuçları hesaba katmadan bir çok kişinin Seo hizmeti   günlük olarak gerçekleştirdiği, sürüş sırasında telefonla konuşan bir kişinin defosentüre edilebileceği ve büyük bir trafik kazasına neden olabileceği söylenebilir.


Bu terim ile ilgili olarak , kabul edilemezlik ve mahrumiyetin anlamı açıklığa kavuşturulmalıdır . beceriksizliğini bir etkinliği gerçekleştirmek için bir zorunluluk veya beceri veya uzmanlık eksikliği performansında tecrübesi veya uygulama eksikliği, bu arada, dikkatsizlik çalışkanlık isa tehlikeyi neden gerekenden daha fazlasını yapmak için veya üçüncü şahıslara verilen zarar, nihayetinde,  ihmal , günlük işlerde ya da bir mesleğin icrasında ihmal veya dikkatsizliktir.    

Kelime ihmali, başkalarının yanı sıra : terk, apati, tembellik, tembellik, eşanlamlı olarak da kullanılabilir . İhmal kelimesinin bazı zıt noktaları şunlardır: bakım, özen, dikkat, öngörü, vb.   

Tıbbi ihmal
Tıbbi uygulama hatası veya malpraktis, sağlık mesleğinin teknik standartlarındaki hataların veya eksikliklerin, sağlığa yönelik profesyonel, teknik ve yardımcı disiplinler tarafından yaralanmaya ve hatta hastanın ölümüne Kurumsal Seo  neden olduğu anlamına gelir.

Yukarıdakilere istinaden, tıbbi uygulama hatası, adalet tarafından cezalandırılabilir, bu durumda, davacı veya ailesi, mahkemenin sanığın hastaya karşı bir görevi olduğunu göstermesi gerektiğini, davalının davranışlarını Yukarıda belirtilen normlarda, davalının ihmalkar davranışı, hastanın yaralanmasının veya ölümünün sebebidir.

Hukukta ihmal
Yasal alanda ihmal , oluşan zararlar için tazminat almak için kullanılır.

Suçluluk suçu, her iki bağlamda da, suçun öngörüldüğünden ötürü davranışı ihmal etmesi ve zarardan kaçınması nedeniyle medeni suçluluğa benzemektedir. Suçluluk hasar veya suç bastırma için tazminat olarak Seo uzmanı görülebilir, birinci durumda, suçlama ikinci, bireyi mahkum kalmamak için suçluluk yol açan durumları değerlendirmektir, hukuki sorumluluk ve.  

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Öpüşme Kuzenleri Nelerdir?

Koagülasyon Cascade nedir?

Koagülasyon Faktörleri Nelerdir?