İdolatrar nedir?



Idolatering , ibadet nesnesi olan putlara ya da tanrılara ibadet etmek anlamına gelir . Bu nedenle, putperestlik birçok dinde bir günah olarak kabul edilir ve ağır bir şekilde yasaklanmıştır. Diğer taraftan, kelime, Latin bass idolătra'dan gelen bir idolaterden türemiştir .
Aynı şekilde, idolleştirmek bir şeyi ya da bir şeyi sevmek ya da yüceltmek anlamına gelebilir . Bu anlamda, yakınımıza yakın olan bir kişiyi, Seo hizmeti   ebeveynlerimiz, dostlarımız ya da sevdiklerimiz olarak bir şöhret, bir yıldız ya da hayran olduğumuz bir sanatçı olarak idolleştirebilirsiniz.
Öte yandan, idolatry'nin eşanlamları , sevmek, hayranlık duymak, yüceltmek, nefret etmek ve saygı göstermek için tapmak zorundadır. Zıtlıklar ise hor görmekten, nefret etmekten, nefret etmekten veya nefret etmekten ibarettir.
In İngilizce , fiil biz Allah'a ibadet dediğimiz zaman, tercüme edilebilir, idolize ibadete veya hiç idolize biz bir sanatçı veya ünlü biri gibi, bir kişiyi Kurumsal Seo  idolize referirmos zaman.
Dinde Idolater
Idolatrar gibi, öyle ibadet görüntüler, idoller veya diğer figürlerin hareket ve dini ve kutsal duygusu ile bunları sağlamak peygamberler, Kalem, kutsal ve hatta sıradan insanlar veya hayvanlar gibi. Musevilik, Hıristiyanlık ve İslam gibi aramalar İbrahimi din için, idolize putperestlik nelerin tanımı dinden dine değişir ve olmasına rağmen uygulama yasaklanmış, kanunları aykırı bir tartışma sabit kaynağı.

İncil'de Idolater
İncil de açıktır putperestliği kınama . Bu anlamda Katolik doktrini, putlara ibadete açıkça karşıdır. Böylece, Exodus kitabında , Tanrı uyarıyor: "Benden önce başka tanrılarınız olmayacak. Size bir görüntü, ne de gökte, yeryüzünde, yeryüzünün altında, yeryüzünde, ne olduğuyla ilgili olanın Seo uzmanı birbirinden ayrı olmadığını söyleyemezsiniz ”(20: 3-4). Öte yandan Tesnillenme'de iken , güçlü bir şekilde teyit edilir: "Lanetli, bir heykel ya da erimiş bir görüntü yapan, Lord'a bir iğrençlik, bir sanatkârın elinin işini yapan ve sırrını koyan adamdır. Ve bütün insanlar cevap verecek ve söyleyecektir: Amen "(27: 15).

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Öpüşme Kuzenleri Nelerdir?

Koagülasyon Cascade nedir?

Koagülasyon Faktörleri Nelerdir?