Biber pate tarifi



Biberden nefis bir pate hazırlamanın nasıl olacağını öğreneceğiz, normdan çıkan biraz. Özgün ve emin, Seo hizmeti emeceksin.

Biber pate tarifi
1 pate biber
Seo uzmanı Biber pate için 2 Malzemeler
3 Biber püresinin hazırlanması
4 Tavsiyemiz
Biber pate
Malzemelerin listesi çok uzun sürse de, biber püresinin hazırlanması çok basittir.

Bir tost ideal aperatif olur ama aynı zamanda yonca ve turp otu ile kombine ile, lezzetli ve sağlıklı atıştırmalık olabilir.



Ayrıca Nori üzerinde sürülebilir börek kırmızı biber bırakır ve 10 dakika boyunca 130 ° C'de fırında onları koyabilirsiniz. Başka bir seçenek doğranmış sebzeler veya ekmeği ile kesilmiş jülyen veya kereviz sopalarla yeşillikleri bulaşmış yarım domates veya mantar Soslar, yaklaşık hizmet etmektir.

Biberlerin bu harika pate'sinin çok yönlülüğünü gördüğünüz gibi harika ve onunla herkesi şaşırtacaksınız.

Biber ezmesi için malzemeler
Ciltte 2 bardak çiğ kırmızı biber.
1 bardak kaju fıstığı
1 yemek kaşığı tahin (susam veya susam püresi)
Açılmamış bira mayası 2 yemek kaşığı.
Kurumsal seo ½ bardak doğranmış soğan.
1 diş sarımsak
2 yemek kaşığı limon suyu.
1 tarih
Sal.
Su.
Biber püresinin hazırlanması
Sadece 1 çorba kaşığı limon ve except tarih hariç tüm malzemeleri ezmek zorundayız. Blenderin onları ezmek için zor bir zaman olduğunu görürsek, pate bu krem ​​kıvama gelene kadar azar azar su ekleyebiliriz. Bu aşırıya kaçmamak önemlidir çünkü pate, daldırma sosuna dönüşür (sıvı)
Doğru tuz ve limon.
Bizim tavsiyemiz
Ham biberleri çok iyi sindirmeyen insanlar, daha fazla sindirim yaptıkları için cildini kavrulmuş ve derisiz kılabilirler.
Havuç veya kabak gibi rendelenmiş sebzeler ekleyebilirsiniz.
Öncelikle, tarifin istediği tatlı malzemelerin (tarih) ve narenciye (limon) yarısının kullanılması tavsiye edilir. Sonra dene ve düzelt.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Öpüşme Kuzenleri Nelerdir?

Arap masajı nasıl çalışır?

Koagülasyon Cascade nedir?