Biber pate tarifi
Biberden nefis bir pate
hazırlamanın nasıl olacağını öğreneceğiz, normdan çıkan biraz. Özgün ve emin, Seo hizmeti emeceksin.
Biber pate tarifi
1 pate biber
Seo uzmanı Biber
pate için 2 Malzemeler
3 Biber püresinin
hazırlanması
4 Tavsiyemiz
Biber pate
Malzemelerin listesi çok uzun
sürse de, biber püresinin hazırlanması çok basittir.
Bir tost ideal aperatif olur
ama aynı zamanda yonca ve turp otu ile kombine ile, lezzetli ve sağlıklı
atıştırmalık olabilir.
Ayrıca Nori üzerinde
sürülebilir börek kırmızı biber bırakır ve 10 dakika boyunca 130 ° C'de fırında
onları koyabilirsiniz. Başka bir seçenek doğranmış sebzeler veya ekmeği ile
kesilmiş jülyen veya kereviz sopalarla yeşillikleri bulaşmış yarım domates veya
mantar Soslar, yaklaşık hizmet etmektir.
Biberlerin
bu harika pate'sinin çok yönlülüğünü gördüğünüz gibi harika ve onunla herkesi
şaşırtacaksınız.
Biber ezmesi için malzemeler
Ciltte 2 bardak çiğ kırmızı
biber.
1 bardak kaju fıstığı
1 yemek kaşığı tahin (susam
veya susam püresi)
Açılmamış bira mayası 2 yemek
kaşığı.
Kurumsal seo ½ bardak doğranmış soğan.
1 diş sarımsak
2 yemek kaşığı limon suyu.
1 tarih
Sal.
Su.
Biber püresinin hazırlanması
Sadece 1 çorba kaşığı limon
ve except tarih hariç tüm malzemeleri ezmek zorundayız. Blenderin onları ezmek
için zor bir zaman olduğunu görürsek, pate bu krem kıvama gelene kadar azar
azar su ekleyebiliriz. Bu aşırıya kaçmamak önemlidir çünkü pate, daldırma
sosuna dönüşür (sıvı)
Doğru tuz ve limon.
Bizim tavsiyemiz
Ham biberleri çok iyi
sindirmeyen insanlar, daha fazla sindirim yaptıkları için cildini kavrulmuş ve
derisiz kılabilirler.
Havuç veya kabak gibi
rendelenmiş sebzeler ekleyebilirsiniz.
Öncelikle, tarifin istediği
tatlı malzemelerin (tarih) ve narenciye (limon) yarısının kullanılması tavsiye
edilir. Sonra dene ve düzelt.
Yorumlar
Yorum Gönder