Biber, besleyici ve doyurucu



Zengin lezzet ve besleyici yemek imkanları gibi çok değerli olduğu Biber, her mutfakta bir sebze  Seo hizmeti mevcuttur.

Biber, besleyici ve doyurucu
1 Kök ve biber çeşitleri
2 Beslenme bilgisi (100 g başına)
3 Biberlerin özellikleri
4 Biberler karnımla iyi oturmazsa ne olur?
5 Biliyor muydunuz?
Seo uzmanı Kökeni ve biber çeşitleri
Biber İspanya’da, Yeni Dünya’dan 1500’ün etrafında geldi. İspanyollar ve Portekizliler arasında dünyanın geri kalanı için ekimlerini yaygınlaştırdı.

Piyasada bulunan birçok biber çeşidi vardır. Farklı şekil ve büyüklükte Kurumsal seo olabilirler ve tatlı veya baharatlı olabilen lezzetleri de değiştirebilirler.



Renge gelince, olgunlaştıklarında kırmızı olan yeşil biberler de vardır ve sarı olanlar da vardır.

Her çeşit biber neredeyse aynı özelliklere sahiptir ve sağlığımıza büyük faydalar sağlar.

Beslenme bilgisi (100 g başına)
Enerji: 113 Kcal
Su: 92 g
Yağ: 0.19 g
Proteinler: 0.9 g
Karbonhidratlar: 6.5 g
Fiber: 1.4 g
Potasyum: 180 mg
Fosfor: 19 mg
Magnezyum: 13.5 mg
Kalsiyum: 9 mg
C vitamini: 131 mg
A Vitamini: 632 IU
E Vitamini: 0.8 mg
Daha önce de belirttiğimiz gibi, biberlerin bileşimi rengini değiştirse bile çok fazla değişmez, ancak elde edilebilen C vitamini miktarındaki fark, kırmızı biberlerde 190 mg daha yüksektir. yeşilliklerden daha.

Biberler C vitamini bakımından çok zengindir, bazı narenciye oranlarından çok daha fazladır ve bize önemli miktarda potasyum sağlar.

Ayrıca folik asit, karoten ve beta karoten içerir.

Biber özellikleri
Bir incelme diyetini takip etmemiz halinde, özellikle ham veya kavrulmuş biber tüketimi şiddetle tavsiye edilir, çünkü bunların lif içeriğinden dolayı, büyük bir tokluk hissi sağlarlar.
Biberler, potasyumdaki zenginliklerinden dolayı, sıvıların yok edilmesini destekleyen, idrar söktürücü ve depüratif bir etki gösterirler.
Hipertansiyon, böbrek taşı ve gut durumunda tüketimi oldukça tavsiye edilir.
Onlar güçlü bir antioksidandır.
Savunmaları güçlendirir ve beyaz ve kırmızı kan hücrelerinin oluşturulmasına yardımcı olurlar.
Onlar mezeler, yani iştahı teşvik ediyorlar.
Peppers, yüksek lif içeriğinden dolayı kabızlık problemlerini iyileştirir.
Onlar kollajen oluşumu ve tırnak ve saç büyümesini destekliyorlar.
Artrit ve romatizma durumunda, analjezik özellikleri nedeniyle tüketimi şiddetle tavsiye edilir.
Baharatlı biber çeşitleri yağ yakmasına yardımcı olur.
Onların folat içeriği nedeniyle, hamileler ve çocuklar diyetinde biber olmamalıdır.
Vizyonu destekliyorlar.
Biberler karnımla iyi oturmazsa ne olur?
Eğer midemiz hassas bir andan geçiyorsa, tatlı tatlandırıcı biberleri daha iyi tüketiriz, baharatlı olanlar biraz rahatsız edici olabileceğinden tavsiye edilmez. Onları kızartırsak sindirmek daha zordur.

Bizi daha iyi hissettirmek için başka bir numara da, her zaman cildi yemez.

Biliyor muydun?
Eğer cildimize biber uygularsak yaş, güneş, vb. Gibi görünen lekeler olarak gözleniriz. Netleştiriyorlar.

Provitamin A'dan zengin bir baharat olan kırmızı biber, biberlerin kurutulmuş etinin öğütülmesiyle elde edilir.
Birçok yemeklerin hazırlanmasında yaygın olarak kullanılan bir türdür.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Öpüşme Kuzenleri Nelerdir?

Arap masajı nasıl çalışır?

Koagülasyon Cascade nedir?